fbpx MENU

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Culinaire Wereldtour

4 mei

Culinaire wereldtour; de KASerne

De KASerne ontvangt topchefs uit alle uithoeken van de wereld tijdens het unieke evenement “Culinaire Wereldtour, een internationale chefs reünie” op 2,3 en 4 mei 2018.

 

 

Chef-kok Marten Verelst heeft met oud collega’s, van het Deense restaurant Noma, vier maal uitgeroepen tot het beste restaurant ter wereld, besloten om in de eerste week van mei 2018 bij elkaar te komen. Na een aantal inspiratiedagen en –activiteiten tussen de 12 sterrenchefs zullen zij drie dagen achter elkaar zowel de lunch als het diner verzorgen voor 50 gasten per arrangement á €125,00 excl. dranken of €225,00 all-inclusive bij de KASerne in ‘s-Hertogenbosch.

 

De KASerne maakt het nu mogelijk dit in ’s-Hertogenbosch te ervaren. Op woensdag hebben bedrijven de gelegenheid om een relatietafel te reserveren. Donderdag 3 mei en vrijdag 4 mei is het de beurt aan particuliere fijnproevers. Gezien de grote interesse en het beperkte aantal plaatsen kunt u zich inschrijven en wordt u op basis van beschikbaarheid een persoonlijke uitnodiging toegezonden. Aanmelden kan onder vermelding van uw voorkeursdatum, tijd en aantal personen via info@dekaserne.nl

Locatie

de KASerne
Willemspoort 1
Den Bosch, 5223 GW Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
073 890 0273
Website:
www.dekaserne.nl

on maart 9 | by

Boek direct uw:    hotelkamer     arrangement     tafel x