MENU

Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

december 2017

Christmas Lighting

2 december - 18:00 - 23:30
de KASerne, Willemspoort 1
Den Bosch, 5223 GW Nederland
+ Google Maps

Zaterdag 2 december is het weer zover…Vier met ons de opening van het feestdagenseizoen op spectaculaire wijze tijdens de KASerne’s jaarlijks terugkerende Christmas Lighting.

Wij beloven u een super feestelijke avond met een heerlijk viergangen diner voor €47,00 per persoon en uiteraard heeft Leon IJpelaar weer prachtige wijnen voor u geselecteerd.
Wij houden graag rekening met eventuele allergie of dieetwensen, geeft u dit dan bij uw reservering aan ons door? Mis het niet en reserveer hier uw tafeltje voor zaterdag 2 december 2017.

Meer weten »

Kerstavond gesloten

24 december - 15:00 - 23:30
de KASerne, Willemspoort 1
Den Bosch, 5223 GW Nederland
+ Google Maps

Beste gast, op kerstavond vieren wij de feestdagen met onze vrienden en familie, zodat wij u met eerste en tweede kerstdag kunnen verwennen met een heerlijke lunch of diner.

Wij wensen u mooie dagen,
met gastvrije groet, team de KASerne

Meer weten »

Eerste Kerstdag

25 december - 12:00 - 23:30
de KASerne, Willemspoort 1
Den Bosch, 5223 GW Nederland
+ Google Maps

De feestdagen komen er weer aan en de KASerne heeft voor u een heerlijk menu samengesteld. Met de kerstdagen serveren wij tijdens de lunch een vier-, en tijdens het diner een vijf-gangen menu. Leon IJpelaar heeft prachtige begeleidende wijnen uitgekozen, zodat u een all-in totaalbeleving kunt ervaren. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf wijnen van de wijnkaart te kiezen. Mocht u of een van uw gasten allergie of dieetwensen hebben, geeft u dit dan vooraf bij de reservering aan…

Meer weten »

Tweede Kerstdag

26 december - 12:00 - 23:30
de KASerne, Willemspoort 1
Den Bosch, 5223 GW Nederland
+ Google Maps

De feestdagen komen er weer aan en de KASerne heeft voor u een heerlijk menu samengesteld. Met de kerstdagen serveren wij tijdens de lunch een vier-, en tijdens het diner een vijf-gangen menu. Leon IJpelaar heeft prachtige begeleidende wijnen uitgekozen, zodat u een all-in totaalbeleving kunt ervaren. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf wijnen van de wijnkaart te kiezen. Mocht u of een van uw gasten allergie of dieetwensen hebben, geeft u dit dan vooraf bij de reservering aan ons door? Wij zorgen ervoor dat uw feestdagen culinair onvergetelijk worden, graag tot ziens.

Eerste kerstdag

lunch (van harte welkom tussen 12:00 en 13:00 uur) €55,00 p.p of €85,00 all-in

diner (van harte welkom vanaf 18:00 uur) €85,00 p.p. of € 125,00 all-in

Een all-in menu is inclusief welkomstaperitief, water- en wijn arrangement en koffie servies.

Bent u benieuwd naar de menu invulling van Marten? Klik hier om het lunch menu en diner menu te bekijken.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

on oktober 28 | by

Boek hier uw hotelkamer of arrangement! Sluiten