fbpx MENU

20 januari 2016 Reacties uitgeschakeld voor Restaurant met de beste Italiaanse koffie Views: 6660 Home, Story

Restaurant met de beste Italiaanse koffie

Gezellig restaurant mét terras op het zuiden en tuinkas

Het restaurant komt in een 30 meter lange kas die gebouwd wordt aan de oorspronkelijke kazerne. Het wordt niet alleen een knusse ontmoetingsplek, waar je een kop heerlijke Italiaanse koffie drinkt, maar je kunt er ook meer leren over de natuur. We willen bijvoorbeeld leuke weetjes verstrekken over de huiszwaluwkolonie die al jaren in de KASerne haar nest bouwt.

 

 

 

 

De kas heeft als functie om de beleving ‘dicht bij de bron’ te laten ervaren. Overdekt buiten zitten: we willen bijdragen aan een beter, gezonder en comfortabeler leven, met een hippe knipoog naar de herkomst van het eten op je bord.

Gezond eten en drinken

Het restaurant krijgt een stoere, simpele kaart waar je kunt kiezen uit verrassende en gezonde gerechten. De gerechten worden op ambachtelijke wijze bereid met streekproducten en waar mogelijk zoveel mogelijk biologisch. De kaart zal compact zijn en zal om de twee weken iets nieuws en verrassends kunnen bieden.

Iedereen moet zich er thuis kunnen voelen. Tijdloos en geen gehaast; we gaan mee met de flow van de dag, passend in het ritme van onze gast. Is de afspraak uitgelopen en wil je later op de avond nog iets kleins eten of ben je op zoek naar een goed gesprek? Schuif gerust aan bij de bewoners van de Willemspoort. Er zijn meerdere sferen in de KASerne; van rustig eetgedeelte tot borrelen bij de open keuken of relaxen in de lounge. Zo heb je alle vrijheid om voor de sfeer te kiezen waar jij op dat moment zin in hebt. Respect voor natuur en milieu; dat zal de wapenspreuk zijn van deze brasserie.

 

Comments are closed.

Boek direct uw:    hotelkamer     arrangement     tafel x