fbpx MENU

Vergaderen en feesten in de KASerne

Extra ruimte voor grote groepen van 10-400 personen

Rondom de KASerne zijn veel bedrijven gevestigd. Om op een ongedwongen plek te kunnen werken of vergaderen, is een gedeelte van het restaurant-hotel beschikbaar gesteld voor groepen. In de salon is ruimte voor seminars, vergaderingen of besloten bijeenkomsten voor zowel zakelijk als particuliere gezelschappen.

De aparte conferentieruimte beschikt over uitstekende WiFi met een gereserveerde bandbreedte, zodat u uw presentatie en meeting kunt verzorgen in een snel tempo, niet gehinderd door haperende technieken. De aparte vergaderruimte ligt aan de zuidkant van het pand de KASerne. Door de grote raampartijen is zon en daglicht een energieke aanvulling op uw bijeenkomst.

Sinds november 2017 is ook onze KAS gereed voor seminars, borrel, bruiloft of zakelijke bijeenkomst. Onze trots is een prachtig atrium geworden waar u en uw gasten een onvergetelijk feest zullen beleven. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden voor zowel zakelijke als particuliere bijeenkomsten.

 

Download hier onze factsheet om de prijzen en mogelijkheden voor uw vergadering te bekijken.

Reserveren voor een vergadering

Geachte gast,

Hartelijk dank voor uw aanvraag om te vergaderen in onze Frederik Hendrik Salon.
I.v.m. de vele aanvragen is het niet mogelijk deze on-line te reserveren. Wij verzoeken u om kontakt op te nemen met een van onze collega's om de beschikbaarheid te controleren en een maatwerk aanbieding te maken voor u.
U kunt hieronder wel uw voorkeur opgeven maar hieraan kunnen geen toezeggingen worden gedaan.

Gewenste datum *

Gewenste tijd *
Van uur tot uur

Aantal personen *

Reserveren op naam van: *

Uw e-mail *

Uw telefoonnummer *

Zijn er bijzonderheden waar we rekening mee kunnen houden?

Private dining, salon, vergaderruimte de kaserne
Kas-2
sumposium de KASerne

Boek direct uw:    hotelkamer     arrangement     tafel x