MENU

27 november 2017 Reacties uitgeschakeld voor Kunst “Passage” van Eduard Linders bij de KASerne. Views: 1647 Home, Media, Story

Kunst “Passage” van Eduard Linders bij de KASerne.

Het is u vast al eens opgevallen. Aan de imposante muur in het restaurant schitteren twee prachtige werken, welke eens wisselen van kunstenaar of van thema. Deze winter is het de beurt aan Eduard Linders met twee werken uit zijn serie ‘Passage’.

 

“In de serie PASSAGE visualiseer ik mijn beleving van afgebakende ruimte binnen een theatrale coulisse-achtige setting in een warm sfeervol kleurenpalet.

Mijn inspiratie vind ik in de vrije natuurlijke ruimte van o.a. Bossche broek en Gement, maar ook in de schoonheid van de omsloten ruimtes die door mensen gecreëerd zijn, zoals pleinen, gebouwen en theaters. RUIMTE is in mijn werk het centrale thema”’ adus Eduard Linders.

 

 

De getoonde werken maken deel uit van een serie van 16 schilderijen en u bent van harte welkom om de werken van Eduard te komen bekijken bij de KASerne, Willemspoort 1 in ’s-Hertogenbosch.

 

Meer werken van de serie PASSAGE kunt u bekijken via deze link.

 

 

 

passage lll                olieverf op canvas               100 x 100 cm                        € 1.500,-

 

passage lX               olieverf op canvas               100 x 100 cm                        € 1.500,-

 

 

Eduard Linders

’s-Hertogenbosch

 

www.eduardlinders.nl

www.facebook.com/eduardlindersart

www.instagram.com/eduardlinders

 

Comments are closed.

Lieve gasten,

 

Van 7 t/m 22 juli genieten wij met een aantal van u van een welverdiende vakantie. Vanaf de 23 juli openen wij weer onze deuren en ontvangen wij u weer graag.

 

In de tussentijd zal uw e-mail wellicht niet zo snel worden beantwoord.

 

Graag tot snel en geniet zelf ook van de heerlijke zomerdagen!

 

Gastvrije groet,

Team de KASerne