MENU

Restaurant

Geopend voor ontbijt, lunch en diner van dinsdag tot en met zaterdag.

Menukaarten

Klik hieronder op de gewenste kaart om de hele menukaart te kunnen bekijken.

lunchkaart de KASerne
lunchkaart de KASerne

English

diner kaart de KASerne
diner kaart de KASerne

English

Het restaurant

Gezellig restaurant in Den Bosch mét private dining

Naast het restaurant beschikt de KASerne ook over een private dining de Frederik Hendrik Salon. Bent u op zoek naar een sfeervolle ruimte om met uw gasten een privé of zakelijk besloten evenement te organiseren, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Samen kunnen we uw wensen bespreken om uw evenement, diner of vergadering tot een succes te maken.

De Frederik hendrik salon ademt een informele sfeer, met stoere houten tafels, prachtige lederen stoelen, een gezellig lounge hoek en biedt plaats aan zo’n 40 gasten voor een diner en 60 personen voor een staande setting. Voor onze zakelijke gasten faciliteren we uiteraard perfecte WiFi en diverse equipement met een gereserveerde bandbreedte voor onze hotelgasten.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of mail ons, want we denken graag met u mee!

Gezond eten en drinken

Het restaurant heeft een stoere, simpele kaart waar je kunt kiezen uit verrassende en gezonde gerechten. De gerechten worden op ambachtelijke wijze bereid met streekproducten en waar mogelijk zoveel mogelijk biologisch. De kaart is compact en zodat we om de twee weken iets nieuws en verrassends kunnen bieden.

Iedereen moet zich er thuis kunnen voelen. Tijdloos en geen gehaast; we gaan mee met de flow van de dag, passend in het ritme van onze gast. Is de afspraak uitgelopen en wil je later op de avond nog iets kleins eten of ben je op zoek naar een goed gesprek? Schuif gerust aan! Er zijn meerdere sferen in de KASerne; van rustig eetgedeelte tot borrelen op het terras, in de KAS of aan de gezellige bar. Zo heb je alle vrijheid om voor de sfeer te kiezen waar jij op dat moment zin in hebt. Respect voor natuur en milieu; dat zal de wapenspreuk zijn van dit restaurant.

Openingstijden: u kunt van dinsdag t/m zaterdag dagelijks bij ons ontbijten, lunchen, dineren of lekker borrelen. Op zondag en maandag zijn wij gesloten. Wij zijn op maandag wel geopend voor hotelgasten en besloten partijen op aanvraag.