MENU

27 mei 2017 Reacties uitgeschakeld voor Vacature Ontbijt kok – Chef de Partie – Partime kok bij de KASerne Views: 7406 Home, Media, Story

Vacature Ontbijt kok – Chef de Partie – Partime kok bij de KASerne

Een jaar na de opening van de KASerne kunnen we vol trots zeggen dat we met z’n allen een uitstraling van hoog niveau hebben weten te bereiken en dat vinden onze gasten ook gezien de feedback.

Ons team is toe aan uitbreiding en daarom zijn wij op zoek naar versterking van ons keukenteam, zodat jullie onze Chef Marten en zijn keukenteam komen inspireren en versterken. Ben jij die enthousiaste gepassioneerde ontbijtkok, chef de partie of wil je graag partime werken? dan zijn wij op zoek naar jou!

Het Team van hotel restaurant de KASerne is jong en bruist van de energie. We staan altijd voor elkaar klaar en ondertussen stellen we hoge eisen aan het eindresultaat waarbij we ook kritisch op elkaar kunnen zijn. De tekst; “Een team een taak” moet vooral belangrijk voor jou zijn, niet alleen je eigen werk maar het totaalplaatje geeft onze gasten namelijk die onvergetelijke ervaring!

Voel jij je aangesproken? Wacht dan geen minuut langer  en mail Marten je motivatie en cv via keuken@dekaserne.nl.

Wil je liever eerst even lezen wat we bieden en verwachten, download dan hier de vacature.

Chef de Partie – de KASerne

Vacature Ontbijtkok

 

 

Comments are closed.

Lieve gasten,

 

Van 7 t/m 22 juli genieten wij met een aantal van u van een welverdiende vakantie. Vanaf de 23 juli openen wij weer onze deuren en ontvangen wij u weer graag.

 

In de tussentijd zal uw e-mail wellicht niet zo snel worden beantwoord.

 

Graag tot snel en geniet zelf ook van de heerlijke zomerdagen!

 

Gastvrije groet,

Team de KASerne